Udgivet i Skriv en kommentar

FAQ om sølvpriser og salg af sølv hos Nordisk Guld

Hvad er sølv?

Guld er et det mest skinnende og hvide metal i naturen. Det er både et tungmetal og ædelmetal, som er meget modstandsdygtigt. Ved den rette temperatur kan sølv omsmeltes og omformes. Det har en skinnende farve som gør sølv til et særlig populært materiale. 

Hvorfor kan jeg få penge for mit sølv?

Sølv har siden oldtiden været et værdisat materiale på grund af dets farve og egenskaber. Der er begrænset mængder sølv i naturen, hvilket gør det til et særligt materiale med høj værdi. 

Hvilket sølv kan jeg sælge?

Der er ingen begrænsninger for, hvilke former for sølv du kan sælge. Alt lige fra smykker, ure, genstande og lignende kan sælges. Vær opmærksom på at der kan være forskel på procenten af rent sølv, kaldet karat, hvilket vil afgøre hvor meget du kan få for dit sølv. 

Hvad er Nordisk Guld?

Nordisk Guld er en dansk virksomhed som har specialiseret sig i det danske guld- og sølvmarked. Dermed vil du opleve god kundeservice med medarbejdere, som kan vejlede dig i sit salg af sølv. På deres hjemmeside Sølvpriser kan du læse mere om Nordisk Guld og salgsprocessen.

Her kan du også finde en realtids tabel over verdensmarkedets sølvpriser, som giver dig et indblik i tendensen i priserne, så du kan sælge dit sølv på et tidspunkt hvor du får en fordelagtig pris for det. 

Hvordan kan jeg sælge mit sølv til Nordisk Guld?

Nordisk Guld tilbyder at du kan sende dit sølv med posten gratis, så du nemt og sikkert kan få penge for dit sølv. Når du sender dit sølv vil Nordisk Guld tilbyde pakkelabel og forsikring på din forsendelse, så du får garanteret din sikkerhed af dine genstande. 

Hvordan vil forsendelsen processen fungerer trin-for-trin?

For det første skal du inde på hjemmesiden Sølvpriser tage kontakt til Nordisk Guld og oplyse om dine genstande og bede om en pakkelabel. 

Herefter køber Nordisk Guld en pakkelabel, som du vil modtage enten via chat på hjemmesiden eller via din e-mail. 

Når du har modtaget din pakkelabel skal du printe det og sætte det på din forsendelse.

Herefter kan du indlevere din pakke ved GLS eller Postnord, alt afhængigt hvad du har aftalt med Nordisk Guld. 

Når Nordisk Guld har modtaget din pakke og vurderet dit sølv, vil du få udbetalt det aftalte beløb til din konto. 

Hvad er handelsbetingelserne?

Du skal være fyldt 18 år og have gyldig legitimation for at kunne sælge dit sølv til Nordisk Guld. Du er garanteret at få overført dine penge via bankoverførsel med det samme efter salget. Ved særlig aftale kan du få udbetalt beløbet i kontanter. 

Når først du har accepteret et tilbud fra Nordisk Guld og har indsendt dit sølv og modtaget dine penge, så accepterer du også at du ingen returret har. Dette er fordi sølvet omsmeltes og genanvendes på markedet, så der er ingen mulighed for fortrydelse efter udbetaling. 

Læs også Hvornår skal du sælge dit sølv? hos ghoti.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *