Udgivet i 1 kommentar

Trænger du til en omgang massage?

Det er hårdt arbejde på den helt og aldedes ikke-forpustende måde at sidde dag ud og dag ind med næsen begravet i en computer. Nej, det er bestemt ikke, fordi pulsen kommer op af at taste løs på knapperne på tastaturet (medmindre du er under tidspres eller arbejder i en branche, der er over-gennemsnittet spændende).

Men derfor er det stadig hårdt arbejde. Især for rygge, nakken og skuldrene er det ganske anstrengende og belastende at sidde foroverbøjet så mange timer hver dag, og det er bestemt ikke, hvad vores kroppe var skabt til.

Derfor er vi mange, der godt kan have brug for en god omgang massage fra tid til anden.

Derfor har jeg lavet den her lille liste med et par forskellige tips til, hvordan du kan massere forskellige punkter på kroppen, der er ømme.

Du kan selvfølgelig også bare vælge den lette – men noget dyrere metode – og bestille en god omgang selvforkælelse hos et professionelt massage-firma. Massage kan du for eksempel bestille på linket her.

Men kunne du godt trænge til at få masseret musklerne igennem lidt oftere end blot en gang om måneden eller lignende, så tag et kig på disse tips:

 

Massagebolde klarer sagen

Jeg har et par hårde bolde, som virkelig er guld værd, når der er knuder og spændinden i min nedre og øvre ryg. Hvis du ikke har nogle bolde særligt udviklet til formålet, virker to tennisbolde også ganske udmærket.

Du ligger din ned på ryggen, og så lægger du boldene ved siden af hinanden det sted på ryggen eller skuldrene, hvor du kan mærke, at du har spændinger. Hvis du har mange spændinger, kan det godt gøre temmelig ondt de første par gange – så er du advaret. Men det bliver heldigvis hurtigt bedre.

Så ligger du faktisk bare oven på boldene, som trykker ind i de ømme punkter. Når du har ligget noget tid, rykker du boldene til et nyt punkt – og så fremdeles. Enkelt, men virkelig virksomt.

Zoneterapi-klip klapper

Et andet trick, jeg benytter til hjemme-massage, er at gå rundt i nogle klip-klappere der giver zoneterapi. De er simpekthen udstyret med en masse dutter, som trykker op i foden, hver gang man tager et skidt. Der er mange spædinger, der sidder i fødderne, og derfor kan jeg helt kalrt anbefale at få givet fødderne en god omgang massage med jævne mellemrum. Og det her virker altså rigtig godt. Prøv det af.

 

1 tanke om “Trænger du til en omgang massage?

  1. Bedreholdning.dk – Heej, Det er altså bare mega fedt skrevet. Jeg kommer helt sikkert tilbage og læser på jeres med på jeres andre nyheder 😉
    Fortsat god dag. Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *