Udgivet i Skriv en kommentar

En penisring giver større seksuel nydelse til begge parter

Mange er af den opfattelse, at det kun er manden, der får seksuel nydelse ved en penisring. Det er dog slet ikke tilfældet. Faktisk er langt de fleste penisringe udviklet til at kunne yde seksuel nydelse til begge parter. Dog er det vigtigt, at man er opmærksom på, at der selvfølgelig er forskel på de mange penisringe, der er at finde på det danske marked.

Har du i sinde at købe en penisring, hvad enten det er til dig selv, eller for at overraske din partner, er der derfor flere ting at være opmærksom på. Blandt andet er der forskel på materialet, om den skal være med eller uden vibrator m.m. Et af de aspekter, hvor du dog særligt skal ramme plet, er i forhold til størrelsen.

Med en justerbar penisring er størrelsen altid korrekt

Penisringe fås i rigtig mange størrelser. Derfor kan det være svært at ramme plet, når man skal vælge blandt det store udvalg. Heldigvis er der en relativt simpel løsning på dette: køb en justerbare penisringe. Justerbare Penisringe kan nemlig indstilles i størrelsen, således at du er sikret, at den altid passer.

Derved undgår man at skulle tænke på, om man nu har fået bestilt en penisring i denne rette størrelse. Størrelsen er nemlig vigtig, for den rette nydelse opnås ikke, hvis den enten er for stor eller lille. Er den for stor, er der begrænset effekt, og er den for lille, kan det føre til direkte ubehag. Derfor skal størrelsen sidde lige i skabet.

Med de justerbare modeller er det – som sagt – ikke svært at sikre. De koster i de fleste tilfælde en kende ekstra, men pengene er godt givet ud, da du eliminerer et af de sværeste aspekter af valget. Foruden størrelsen er der ganske vist også andre parametre, der skal tages højde for – eksempelvis skal du overveje, om den skal være med eller uden vibrator.

Hvad kan man bruge en penisring til?

Hele formålet med en penisring er, at begge parter skal have yderligere seksuel nydelse af brugen. En penisring er udviklet til at kunne garantere en længere og hårdere erektion. For kvinden er det naturligvis noget, der garanterer mere ydelse, men manden vil også kunne opleve pirrende fordele ved brugen.

Desuden kan den i mange tilfælde hjælpe med at forlænge den seksuelle akt, hvilket i sig selv er noget, der appellerer til de fleste. Derfor er der også mange årsager til, at man bør eksperimentere med penisringe i soveværelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *