Udgivet i 9 kommentarer

De bedste extension metoder

Extensions betyder oversat udvidelse, og det er i overført betydning også det, man gør, når man bruger det i håret. Man udvider sit eget hår, det vil sige, man enten gør det tykkere eller længere – eller begge dele. Mange kvinder synes, at ekstra tykt og langt hår er ekstra flot, og det er helt forståeligt.

Det kan dog være svært for alle at få det på naturlig vis, men så er det heldigt, at der findes så mange gode metoder, der gør, at du nemt og enkelt kan få længere hår på kort tid. Der er en lang række forskellige måder, du kan gøre brug af extensions på, og det kan ærligt være en lille smule forvirrende at finde rundt i. Derfor forsøger vi lige at give dig et overblik over forskellige metoder extensions aalborg har;

Den nemmeste metode: Clip in extensions

Denne metode er rigtig nem, og er én, du selv kan bruge derhjemme på daglig basis. Clip in extension er nemlig nogle, du klikker på håret, med bittesmå spænder, som holder håret på plads i dit eget hår.

Om aftenen kan du så taget dem ud og dagen efter på igen. Det ekstra smarte ved denne metode er, at du kan variere dit look rigtig ofte og selv kan ordne det. Ligeledes er det hurtigt – max to minutter, tager det, og du kan få en god idé om, hvordan du vil se ud med længere hår, inden du eventuelt får påsat extensions, der ikke kan tages af dagligt.

Den langvarige løsning: Permanente hair extensions

Denne metode er, som overskriften antyder, en mere permanent løsning. Her får du nemlig påsat hår, der holder i op mod 12 uger i dit eget hår, og du slipper dagligt for at ordne dit hår. Disse extensions blender ind i dit eget hår og ligner blot, at det er dit eget hår, men samtidig med det, så skåner det dit eget hår fra slitage.

Denne metode har fire forskellige slags metoder, man kan gøre brug af, og hvilken der passer til dit hår, finder du sammen ud af med din frisør, det er nemlig din hårtype, der bestemmer hvilken extension metode, der kan bruges.

Måden hvorpå extensions påsættes i dit hår kan være enten med tape, der bliver tapet fast på dit eget hår eller med den metode, der hedder trenser, som bliver syet fast til dit eget hår. Hvilken betode du vælger er op til dig selv og din hårtype, som du sammen med din påsætter finder ud af.

9 tanker om “De bedste extension metoder

 1. kære
  Det da helt okay 😀 Mvh., Alfred H.

 2. Hej Bedreholdning.dk
  Det er dejligt med gode nyheder for en gang skyld.
  Fortsat god aften. Pelle

 3. Heej, Bedreholdning.dk
  Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder?
  Fortsat god dag. Mathilde A.

 4. Hullehøj Hvor ofte kommer der nye artikler? Mille

 5. Hawdy Dejlig artikel 🙂 Eva

 6. Hullehøj Bedreholdning.dk Helt vildt godt ;-P
  Venligste hilsner fra. Oliver H. S.

 7. Konge artikel Bedreholdning.dk
  Tak for at dele info om emnet
  Kærligst. Elliot

 8. Bedreholdning.dk Fedt, Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her!
  Fortsat god dag, Karl

 9. Hejsa
  Det var tiden værd at læse – tak! 😀
  Rigtig god aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *