Udgivet i 4 kommentarer

Når du gerne vil i form igen til sommer

Foråret er over os, sommeren er på vej og du kan ikke andet end at tænke på at det snart er tid til at tage det gode sommertøj på, hvis vejret ellers tillader det. Man ved aldrig med det danske sommervejr, vi ved at det bliver lidt lunere, men om det reelt bliver sommer ved kun vejrguderne. Uanset hvad, er det tid til at tænke lidt ekstra over din krop, din fysik og din sundhed og helse – nu skal du i form! Det næste skridt for at blive lidt strammere er at finde ud af, hvordan du skal dyrke motion og hvor det skal foregå.

Hvad skal jeg vælge for en motionsform?

Hvilken motionsform du skal vælge afhænger dels af, hvad dit mål med din motion er og hvad du gerne vil opnå. For de fleste af os er det faktisk ret simpelt – vi vil gerne tabe et par kilo og få strammet op hist og pist. Vi har ikke behov for at ligne en triatlet og vi har ikke behov for at deltage i næste års maraton. Vi vil egentlig gerne bare se lidt bedre ud end vi plejer og være tilfredse med det, vi ser i spejlet. Mere tilfredse end vi plejer. Det er meget normalt, at man tager på henover efteråret og vinteren. Når lyset forsvinder og temperaturen falder, går vi i hi og får lidt ekstra på maven og sidebenene. Men nu skal vi gøre noget ved det og bare rolig, du skal nok nå dit mål, du skal blot være afklaret omkring nogle forskellige ting inden du går i gang.

Løb, cykling, gymnastik eller træningscenter?

Der gælder faktisk kun én regel, når man skal finde den rette motionsform – og det er at man skal føle sig motiveret af det og føle at det passer til ens temperament og livsstil. Så hvis du har brug for frisk luft og masser af sved på panden, så er løb måske noget for dig. Hvis du kan lide at mærke vindsusen i ørerne og køre ud på landevejene for fuld hammer, så er cykling noget for dig, og der er masser af muligheder når du skal vælge en ny motionscykel til udendørs brug. Men hvis du er typen, der ikke har lyst til at mærke vinden blæse, men allerhelst har lyst til at se din yndlingsserie eller høre en podcast hjemme hos dig selv, kan du finde inspiration til en indendørs motionscykel flere steder, her kan du blive vejledt guide til valg af motionscykler.

 

4 tanker om “Når du gerne vil i form igen til sommer

  1. Fedt Bedreholdning.dk
    Det er ikke super fedt Venligste hilsner fra. Alberte P.

  2. Bedreholdning.dk Godt gået, Fed titel: “Når du gerne vil i form igen til sommer” 😀 Sjov til side så var det en fin omgang læsning Venlig hilsen, Alberte A. G.

  3. Bedreholdning.dk Godt gået, Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på! Rigtig god dag, Mathias G.

  4. Hey, Bedreholdning.dk
    Det er dejligt at se at i kommer med flere og flere nyheder
    Fortsat god dag, Anna C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *