Udgivet i 7 kommentarer

Træn med en personlig træner

Hvis du gerne vil leve sundere men har lidt svært ved at komme ud af døren og motionere kan en personlig træner være en løsning. Det kan også være at du føler du står i stampe og gerne vil have hjælp til at komme videre. Uanset motivationen er der gode argumenter for at få en personlig træner når man gerne vil leve sundere.

Fordelene ved en personlig træner

Der er flere fordele ved en personlig træner. Mange mennesker er sådan indstillet at de har sværere ved at afvise folk og især folk de har betalt. Det betyder at du reelt kommer ud af døren og får trænet. Stort plus. Derudover sikre den personlige træner, at du også får trænet korrekt og ikke få overtrænet. Han eller hun har lagt et program, der passer til din form og tager hensyn til evt. skavanker. Samtidig kan han også presse dig og sikre at du lige tager de 5 ekstra, der gør at du går hjem tilfreds og dit hårde arbejde viser resultater.

Et andet område hvor man med fordel kan benytte sig af sin personlige træner, er ens kost. Med til at leve sundere hører også at spise sundere. Men hvordan? Her kan træneren komme med gode forslag eller en dicideret kostplan, hvis det er nødvendigt. Mange personlige træner har også en stor viden omkring kost, hvis ikke en uddannelse indenfor området.

Sidst men ikke mindst skal det heller ikke undervurderes, at det bare er sjovere at have en at træne med. Det har ingen eller en lille betydning at den ene lever af at træne andre.

Kosttilskud og personlig træner

Nogle personlige trænere har også en stor viden om kosttilskud og hvilke man med fordel kan spise og hvilke man skal holde sig fra. Med kosttilskud menes ikke ulovlige medikamenter men vitaminer og mineraler der kan være med til at fremme din krop. Det kan være så du nemmere restiturerer efter en hård omgang træning eller hvordan du booster dit immunforsvar.

Det kan også være kosttilskud du bør spise hvis du f.eks. gerne vil tabe dig og hvilke du skal holde dig fra. Det kan også være hvis du gerne vil opbygge en større muskelmasse og derfor netop gerne vil tage på. Det er vigtigt at det bliver gjort korrekt.

 

 

 

7 tanker om “Træn med en personlig træner

 1. Hawdy Bedreholdning.dk Sku velskrevet! 🙂
  Pft.. Anton

 2. Hey, Bedreholdning.dk Jeg er mega fan af jeres måde og skrive på. 😛 Sara

 3. Fedt, Bedreholdning.dk Fin artikel 😉 Rigtig god dag. Agnes F.

 4. Heej Spændende og interessant læsestof
  Med venlig hilsen. Alma A. G.

 5. Heja – Bedreholdning.dk
  Det er vel subjektivt? Olivia

 6. Bedreholdning.dk – Hej, Syntes der er en super fin artikel.
  Kærligst

 7. Bedreholdning.dk Hawdy,
  Ift. Træn med en personlig træner, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest. De bedste hilsner. Ellie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *