Udgivet i 6 kommentarer

Skru op for sundheden i hverdagen med en lækker måltidskasse

Indholdsfortegnelse

Har du og familien en fortravlet hverdag? Det kan være svært at finde tid og overskud i en hektisk hverdag til madlavning – altså sund og lækker mad, som du og dine nære kan spise med god samvittighed. Spring over hverdagshurdlen og bestil en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad har som mål at levere en sund og varieret måltidskasse til dig og din familie, som nemt kan tilberedes – så får I tid til at lave ting, som I prioriterer. Firmaet er en del af Catering Danmark, så de fagfolk, der laver din måltidskasse, har over 50 års erfaring med at lave sund og lækker mad.  

Kokkens Hverdagsmad tilbyder:

 • 3 eller 4 komplette måltider, Og du bestemmer naturligvis selv hvilke
 • Spar tid – Kokkens Hverdagsmad sørger for madplan, indkøb og det meste af madlavningen
 • Børnevenlige retter – sunde, nærende og varierede måltider, som dine børn vil nyde
 • Fleksibilitet i hverdagen
 • Mindre madspild
 • Gratis fragt ved fast aftale

Når du skal bestille en måltidskasse hos en leverandør af måltidskasser, er der mange valgmuligheder, som passer til din livsstil. Du kan f.eks. vælge en måltidskasse der passer til en plantebaseret kost, eller måske vægter du at din mad skal være økologisk? Du kan finde måltidskasser der er vegetariske, veganske, økologiske eller henvender sig til forskellige familietyper.

Oftest er det muligt at købe måltidskasser, der egner sig fra 1 person helt op til 6 personer. Nogle tilbyder også en lækker dessert som tilbehør. Du kan oftest selv sammensætte dine måltidskasser og vælge lige netop de dage, man skal have måltider til. 

Let hverdagen for familien

Måltidskasser skaber et tiltrængt frirum i hverdagen, hvor du ikke skal stresse over indkøb efter arbejde, og det evige spørgsmål: Hvad skal vi spise i aften?? Få variation i hverdagen med en måltidskasse med forskellige, lækre og sunde måltider, som laves en-to-tre og så er der mad til hele familien. Det hele leveres til døren, selvfølgelig med opskrifter og instruktioner. Nemt og bekvemt.

Måltidskasserne giver dig en mere afslappende dagligdag, og du og dine nærmeste kan samtidig høste fordelene ved at få leveret en sund og varieret aftensmad. Du får ny inspiration til spændende, sunde måltider, og behøver ikke at gå på kompromis med alsidighed og velsmag i aftensmåltiderne.  

Ofte er måltidskasserne udformet efter forskellige temaer, så du kan f.eks. udfordre smagsløgene lidt og prøve mellemøstlig eller asiatisk mad? 

Derudover er der naturligvis lagt vægt på at give dig gode, sunde råvarer, der booster din sundhed. Kvaliteten af måltidskasserne er rigtig god, og det har naturligt nok skabt en stor popularitet om måltidskasserne. 

 

6 tanker om “Skru op for sundheden i hverdagen med en lækker måltidskasse

 1. Bedreholdning.dk Godt gået,
  Det er dejligt med gode nyheder for en gang skyld. Mvh.. Elliot

 2. Bedreholdning.dk – Hejsa,
  Fin nyhed
  Fortsat god aften, Agnes

 3. Hullehøj – Bedreholdning.dk Det er så dejligt at se at der andre der også er totalt vilde med det her Kærligst, Karla Q.

 4. Heey Og hvorfor så det?
  Molly

 5. Bedreholdning.dk – Hej, Tak for at dele info om emnet
  Rigtig god dag. Mikkel

 6. Hullehøj, Bedreholdning.dk
  Nu læste jeg lige “Skru op for sundheden i hverdagen med en lækker måltidskasse” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej. Karla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *