Udgivet i 6 kommentarer

Guide til at vælge den bedste kontorstol

Kontorstol

Når man taler om kontorstole er det ikke altid at folk er lige opmærksomme på hvor vigtigt det faktisk er at have en god kontorstol. Det er ikke altid at man er klar over hvilke underværker en god kontorstol kan gøre.

Ukorrekte siddestillinger er den hyppigste årsag til at mennesker får ondt i ryggen. De fleste glemmer simpelthen (selvom de ved det) at sidde ordentligt når man skal sidde. Og specielt det stillesiddende kontorarbejde er skurken her. Her skal man nemlig sidde ned det meste af dagen og hvis man ikke har en kontorstol der kan sørge for at man sidder ordentligt og oprejst hele dagen? Ja så er det at vi får problemer i nakken, ryggen og sågar skuldrene.

En god kontorstol

Når man taler om en god kontorstol er der en essentiel faktor der spiller ind. Det kan måske lyde en smule mærkeligt men blødhed kan være farligt. Man skal så vidt muligt anskaffe sig en stol med en solid og fast overflade. Dette skal man fordi den bløde stol skaber ustabilitet og din krop kan herved ikke finde ud af hvordan den skal sidde. Du vil automatisk komme til at bruge unødvendige muskler får at holde fast. Og det er her at din ryg, dine skuldre og din nakke bliver overbelastet. 

Ergonomiske Kontorstole

bedste ergonomiske kontorstol kan være svær at vurdere. Der er mange forskellige faktorer der spiller ind og i sidste ende er valget egentlig også ret individuelt.

Dog er et altafgørende kendetegn for de ergonomiske kontorstole at alle stolene er meget fleksible. Det er muligt at indstille næsten alt på denne type stol. Både lændestøtte, nakkestøtte, rygstøtte og forskellige niveauer af armstøtte kan alt sammen indstilles til dig og dine behov. Det er altså muligt at skabe sig selv en stol der passer fuldstændig til din krop.

Så hvis du er klar til at vælge den bedste ergonomiske kontorstol og herved også finde en kontorstol der kommer til at gøre underværker for dit fysiske helbred – og herved også dit mentale helbred. Så skal du blot følge et af de ovenstående links.

Når det mentale helbred nævnes betyder det med andre ord at det fysiske og mentale overskud hænger meget sammen. Hvis du altså har ondt enten i ryggen eller i nakken, kan det hurtigt komme til at gå udover et andet aspekt af dit liv. Ofte er dette søvnen. Og som konsekvens af at du ikke får nok søvn kommer tit depressionen.  

6 tanker om “Guide til at vælge den bedste kontorstol

 1. Bedreholdning.dk Hej, Tak for at dele artiklen Rigtig god aften. Mathilde

 2. Bedreholdning.dk Hej, Det er dejligt at se at i kommer med flere og flere nyheder De kærligste hilsner. Elias A. H

 3. Howdi Fin læsning
  Fortsat god dag, Anton

 4. Howdi Hvor ofte udgiver i nyheder?
  Venligste hilsner fra, Frederik K.

 5. Heey – Bedreholdning.dk
  God artikel, kan i ikke lige kontakte mig via min email?
  Lily

 6. Hej med jer, Bedreholdning.dk Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler? Venlig hilsen. Frederik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *